У Москві знову розгромили Нємцов міст: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві знову розгромили Нємцов міст: опубліковано фото

У Москві знову розгромили Нємцов міст: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У Москві в черговий раз розгромили меморіал на Московському мосту, де 27 лютого 2015 року убили Бориса Нємцова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата Держдуми Росії Дмитра Гудкова.
"Природно, чогось подібного - чергового порушення домовленостей - всі чекали. Відповісти на це можна двома способами. Відновити меморіал, тут може допомогти кожен. Зараз відвезли практично всі квіти", - відзначає Гудков.
Також він повідомив, що заступник керівника Міськмосту з безпеки Володимир Воропаєв перебуває не в Москві, і тому не в курсі того, що відбувається, і що планується покарати бригадира Міськмосту Дмитра Зайцева 1985 року народження.
Як розповів Гудков, Зайцев вже не вперше стає ініціатором конфлікту, а тепер ще й викрав сумку з особистими речами одного з чергових.
"Пишу запит в ГУВС, це цілком собі уголовка. В іншому ж все буде як і раніше. Рано чи пізно ми доб'ємося свого", - додав депутат.




Як повідомляв ONLINE.UA, російський блогер і фінансист Слава Рабинович вважає президента Росії Володимира Путіна співучасником убивства Бориса Нємцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?