Луценко пояснив політичну кризу за допомогою футбольних термінів
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко пояснив політичну кризу за допомогою футбольних термінів

Луценко пояснив політичну кризу за допомогою футбольних термінів

Глава парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" (БПП) Юрій Луценко відреагував на звинувачення з боку інших членів парламенту і розповів, що робота глави парламенту - не шоу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу БПП.
"З огляду на дивну звичку колег з "Народного Фронту" говорити про українську політичну кризу через футбольну термінологію, відповім їм: Якщо капітан футбольної команди обіцяв вивести клуб у Єврокубок, а натомість вилетів в сільську лігу, він повинен йти у відставку", - повідомив Луценко.
Також, на думку голови БПП, капітан команди не може під свист сільських уболівальників розповідати про те, що його команда, - "Dream team of Ukraine", і повідомляти "Financial Times", що м'яч на полі акціонерів клубу.
"Взагалі-то, українська політика - не футбол. Робота прем'єр-міністра - не шоу. Ми у війні з Путіним, корупцією та олігархами. Пора визнати проблеми і діяти", - додав Юрій Луценко.
Як повідомляв ONLINE.UA, Юрій Луценко провів закриті зустрічі з керівництвом Європарламента і Єврокомісії  і розповів про те, що в України залишилося 2-3 місяці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?