Українцям порадили не годувати сепаратистів ненавистю: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям порадили не годувати сепаратистів ненавистю: опубліковано відео

Українцям порадили не годувати сепаратистів ненавистю: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Ярослав Матюшин порадив українцям не ставитися до сепаратистів з ненавистю, а подарувати їм забуття.
Про це він сказав у своєму блозі для ONLINE.UA.
"Є певна категорія громадян, які співпрацюють з ДНР - це ДРГ, якісь диверсійні групи, їх періодично виловлює СБУ, але це компетенція не громадянського суспільства, а силових відомств. Тому я думаю, що в Донецьку буде те ж саме: коли його звільнять, буде якась точкова зачистка, поліцейська операція, будуть виловлювати не тих людей, які в мережі розмахують аватарками «Новоросії», а тих, хто реально співпрацює з окупантами", - сказав Матюшин.
"До всіх інших знову повернуться їх пенсії, запрацюють усі установи, і те, що вони будуть шипіти в соцмережах, нічого не означає - ніхто не буде кидатися, як шахід, з поясом вибухівки під українські потяги. Тому я б вам радив не вдивлятися в цю безодню, і вона не буде вдивлятися в вас", - додав він.
"Якщо ви будете годувати їх ненавистю, вони будуть зростати і лускати від ненависті, якщо ви годуватимете їх презирством, вони зростатимуть і лускатимуть від презирства. А якщо ви подаруєте їм забуття, вони зсохнуть і вичахнуть. Я не бачу в цьому жодної проблеми, і в майбутньому у нас її не буде", - резюмував він.


Повний текст блогу читайте на ONLINE.UA: Украина вернет Донецк: как нам жить с любителями "Новороссии".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?