Навальний дізнався, що соратник Путіна через 40 днів після смерті полетів із США
Категорія
Світ
Дата публікації

Навальний дізнався, що соратник Путіна через 40 днів після смерті полетів із США

Навальний дізнався, що соратник Путіна через 40 днів після смерті полетів із США
Джерело:  online.ua

Існує документ-довідка про перетин екс-міністром друку Росії Михайлом Лесіним кордону США через 40 днів після своєї "смерті".
Про це заявив російський опозиціонер і засновник Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний у своєму блозі, повідомляє ONLINE.UA.
Навальний пояснив, що на сайті спецслужби Department of Homeland Security США можна подивитися в базі іноземців дані про в'їзд і виїзд з країни. Для їх отримання необхідні паспортні дані.
Якщо подивитися в базі інформацію про перебування в США Михайла Юрійовича Лесіна, то можна дізнатися, що Лесін, який помер 5 листопада 2015 року, 15 грудня 2015 року залишив територію США. При цьому з огляду на теракти 9 вересня в Америці на прикордонному контролі забезпечена висококласна безпека, тому помилка бази виключається.
"Двійник це був. Привид. Живий Лесін. Клон Лесіна. Таємний брат Лесіна. Може межа США - це таємні двері в пекло і якраз на сороковий день душа повинна через неї перейти, маючи з собою паспорт. Не знаю", - коментує спостереження Навальний.
Можна припустити, що просто вивезли мертве тіло Лесіна, але в довідці зазначено, що процедуру проходила жива людина.
"Але кого тоді поховали 13-го в Лос-Анджелесі? Вчора ввечері раптово з'явилося дивне інтерв'ю виданню друга Лесіна, який стверджує, що був на похороні. Це єдиний, хто виявився, хто нібито був на похороні", - відзначає Олексій Навальний.
"І журналіст (це Колесников - "улюблений журналіст Путіна", облизує його в Комерсанті під виглядом "іронічних репортажів"), і співрозмовник довіри не викликають. Особисто для мене вони роблять все ще більш підозрілим. Проте "друг" говорить: похорон був. Чий?", - продовжує опозиціонер.
"Може бути, у цього всього є пояснення дуже просте. А може, пояснення складне, типу "його переселили в Оклахому під програму захисту свідків і заборонили виїжджати, поки не дасть на Путіна всі свідчення, а йому стало нудно, він нажерся, викликав джет і полетів на Багами за своїм паспортом", - припустив Навальний.
"Так чи інакше, на тлі всіх інших дивацтв це повністю переводить ситуацію зі смертю Лесіна в стадію "як в серіалі". У будь-якому випадку журналістам варто дзвонити в US Department of Homeland Security з питанням "чому у вас мерці через кордон переходять"?", - задається питанням Олексій Навальний.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Навальний оприлюднив відео про те, як президент Росії Володимир Путін робить своїх друзів мільярдерами.



Фото: navalny.com

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?