З України видворили настирного злодія в законі: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

З України видворили настирного злодія в законі: опубліковано відео

Національна поліція України
З України видворили настирного злодія в законі: опубліковано відео

Співробітники Департаменту карного розшуку Національної поліції України 11 березня депортували з України грузина Гоча Кахідзе, який відомий в кримінальних колах як "Курша".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Нацполіції.
При затриманні правоохоронці швидко зрозуміли, що грузин не є тим, за кого себе видає, і незабаром дізналися, що раніше він носив прізвище Джинчарадзе. Це прізвище було в списку Інтерполу з позначкою "злодій в законі" і прізвиськом "Курша".
Гоча Кахідзе (Джинчарадзе) "коронували" в 1992 році в Москві за участю впливових "злодіїв в законі" Зурі Цинцадзе і Юрія Кирія. З тих пір його не один раз судили в Росії і Грузії.
В оточення "Курші" входять впливові злочинці на кшталт одного з лідерів впливового Сухумського клану "злодіїв в законі" Аслана Кобуладзе на прізвисько "Аслан Батумський", а також "злодій в законі" на прізвисько "Лавасоглі Батумський".


Раніше в 2014 році Кахідзе вже депортували з України і видавали заборону на в'їзд в країну, але грузин змінив прізвище і знову проник в Україну.
"Зараз велика частина так званих «злодіїв в законі» курируються ФСБ, а самі вони впливають на деяких людей у ​​владі. І до нас Росія направляє їх зі зрозумілих причин, не з" братньої "любові", - прокоментував ситуацію перший заступник Голови Нацполіції Вадим Троян.


Як повідомляв ONLINE.UA, в місті Ясинувата під Донецьком улітку 2014 року рограбували гіпермаркет. Через два роки від нього нічого не залишилося крім каркаса і будівельного сміття. Опубліковані фото "до" і "після".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?