Адвокат Савченко розгромив російський фейк про побитого льотчицею священика
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвокат Савченко розгромив російський фейк про побитого льотчицею священика

Адвокат Савченко розгромив російський фейк про побитого льотчицею священика
Джерело:  online.ua

Адвокат української льотчиці  Надії Савченко  Ілля Новіков прокоментував інтерв'ю з "луганським священиком" в газеті "Комсомольская правда" Володимиром Марецьким, в якому він звинуватив його підзахисну в тому, що вона його "била по дітородних органів, топтала, стрибала. Пропонувала продати на органи".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Новікова в Facebook.

Слідчий комітет Росії (СКР), за його словами цього батюшку зі справи Надії Савченко "прибрав подалі".

"По-перше, це ст. 356 КК, і вона давала жінкам право на розгляд справи судом присяжних, а ми пам'ятаємо, що вони в СКР цього не люблять. А по-друге, дуже швидко з'ясувалося, що піп не потрудився узгодити дати. Його взяли "айдаровці" 25 травня в день президентських виборів, коли він зі своєю паствою громив виборчі дільниці. Надія Савченко в день виборів 25 травня голосувала вдома в Києві на ділянці по вулиці Драйзера і в "Айдар" приїхала тільки 3 червня", - написав Новиков.

Він опублікував запит генпрокуратури РФ на надання телефонного білінгу з кримінальної справи, і білінг.

"Щоб ватникам не набридла тема Савченко перед самим вироком, їм повторно вкинули страшилку про православного батюшку Володимира Марецького, якого катували бандерівці. І била його бандерівка Савченко, і катувала, і на органи, хотіла здати, але той чудово і промислительно врятувався. Я вже кілька разів писав, що це брехня, Марецький ніколи не зустрічався з Надією. Ми дуже хотіли допитати попа в суді, клопотали, щоб він дав свідчення, але прокурори чомусь категорично заперечували", - написав Новіков.

"Марецький бачив Надію тільки по телевізору, починаючи з липня українські канали говорили про неї кожен день", - підкреслив Новіков.

За його словами 16 вересня 2014 року "священика" обміняли на українських полонених.

Нагадаємо, один з відомих журналів  опублікував колаж з українською льотчицею  і народним депутатом Надією Савченко, який в мережі назвали "погонею за трафіком".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?