Обама особисто поїде вмовляти британців не виходити з ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама особисто поїде вмовляти британців не виходити з ЄС

Обама особисто поїде вмовляти британців не виходити з ЄС
Джерело:  news.liga.net

Президент США  Барак Обама  в квітні поїде з візитом до Великої Британії, де спробує умовити британців залишитися в ЄС.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ЛІГА.net, яка цитує The Independent.

"Це не виглядає дурістю, що президент збирається говорити британцям голосувати за те, щоб залишитися в ЄС. Буде досить несподівано, якщо він не попросить виборців залишитися в ЄС", - сказав виданню джерело.

Візит до Британії також допоможе відновити відносини з прем'єром Девідом Кемероном. Минулого тижня Обама в інтерв'ю сказав, що вони з Кемероном не знайшли розуміння з питання Лівії.

Розбіжність була розцінена як безпрецедентний розрив між країнами, які знаходяться в "особливих відносинах". Обама припускає, що Кемерон не допомагає контролювати уряд в Лівії після падіння режиму Муаммара Каддафі в 2011 році, хоча радники президента стверджують, що той не хотів бути критичним.

Джерела видання підтверджують, що Обама приїде до Великобританії після поїздки до Німеччини. 24 квітня заплановано відкриття ярмарки в Ганновері, в якій візьме участь президент США.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон заявив, що країні  необхідно залишатися в складі Євросоюзу  по ряду причин, серед яких - зовнішні загрози, і в тому числі агресія Росії в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?