Гройсман поділився невтішними новинами про політичну кризу: викладено відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Гройсман поділився невтішними новинами про політичну кризу: викладено відео

Гройсман поділився невтішними новинами про політичну кризу: викладено відео
Джерело:  online.ua

Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман розповів, що політичні сили так і не знайшли рішення щодо виходу з кризи, але втішним є те, що почали обговорюватися реальні проблеми України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.
"Доброго ранку! Починається відповідальний пленарний тиждень у Верховній Раді. Перш ніж провести погоджувальну раду з фракціями парламенту - традиційне живе спілкування з вами в LIVE-форматі", - пише Гройсман.
"Я б хотів сьогодні почати наше спілкування з хороших політичних новин, але, на жаль, три тижні консультацій різних політичних сил на різних рівнях поки що не дають мені таких підстав", - каже спікер Ради.
"На превеликий жаль, на сьогоднішній день немає рішення з приводу виходу з тієї політичної кризи, яка склалась. Але позитивним є хоча б те, що почали обговорювати реальний стан справ в Україні і ті проблеми, які ми маємо сьогодні", - додав він.


Нагадаємо, директор Центру політичного аналізу "Пента" Володимир Фесенко вважає, що найбільш прохідним кандидатом на посаду прем'єр-міністра України є голова Верховної Ради Володимир Гройсман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?