Саакашвілі відхрестився від гучної заяви свого заступника
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі відхрестився від гучної заяви свого заступника

Саакашвілі відхрестився від гучної заяви свого заступника

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі спростував заяву свого заступника Олександра Боровика і зазначив, що не має наміру створювати свою політичну партію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Я не обговорював з Боровиком ніяких питань з приводу створення партії. Ніякої партії зараз не планують створювати. Це неправда", - сказав Саакашвілі.
Раніше його заступник заявив, що він сам буде писати відповідну програму, яка буде "правоцентристська, фіскально-консервативна і соціально-ліберальна".
В останні місяці Саакашвілі активно розкручує свій "Рух за очищення", зокрема, шляхом організацій Антикорупційних форумів в різних містах України. Але варто відзначити, що глава Одеської ОДА в грудні 2015 року стверджував, що не має наміру перетворювати "Рух за очищення" на політичну партію.
Нагадаємо, заступник Саакашвілі Олександр Боровик повідомив, що команда одеського губернатора має намір створити політичну партію і взяти участь у виборах до Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?