Відомий карикатурист у новій роботі зобразив гібрид Путіна з Трампом
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий карикатурист у новій роботі зобразив гібрид Путіна з Трампом

Відомий карикатурист у новій роботі зобразив гібрид Путіна з Трампом
Джерело:  online.ua

Відомий карикатурист, російський художник Сергій Йолкін зобразив президента США Барака Обаму і претендента на пост президента США Дональда Трампа, дуже схожого на президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог Йолкіна в Twitter.
Художник зобразив Трампа, який в своїх передвиборних промовах заявляє про необхідність зближення з Росією.
І не "повністю Володимира", якого Обама вважає "не таким вже дурнем".




Нагадаємо, так  президент США відповів на запитання, чи вважає дурним свого російського колегу Володимира Путіна.
Також повідомлялося, що російська газета "Известия" переклала слова Обами про Путіна на свій манер. У той час, як Обама висловився про Путіна: "He is not completely stupid" (Він не надто дурний, - ONLINE.UA), в газеті "Известия" інтерпретували все по-особливому, написавши, що Обама назвав Путіна розумним, пунктуальним і рішучим.
Пізніше відомий російський блогер Слава Рабинович висміяв "перекладачів" слів президента США Барака Обаму про "розум" президента РФ Володимира Путіна і спеціально для них зробив переклад "на феню" і словами пісні "Ленінграда" про лабутени.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?