Чиновники змусили лижників змагатися в безсніжному болоті: опубліковані фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чиновники змусили лижників змагатися в безсніжному болоті: опубліковані фото

Чиновники змусили лижників змагатися в безсніжному болоті: опубліковані фото
Джерело:  ProZak

Чемпіонат і Кубок України з гірськолижного спорту проводився на безсніжній трасі, яка швидше нагадувала болото.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання ProZak.
На горі Красія в Закарпатті, де змагалися гірськолижники, сніг фактично був відсутній. Тоді як на Драгобраті і в Буковелі були ідеальні умови для проведення змагань.
Чому ж чиновники наполягли саме на Красії? Як кажуть самі учасники змагань, чиновники оселилися в хорошому готелі в горах, умови в якому їм припали до душі.
До того ж, один з чиновників, за інформацією видання, є власником гірськолижного курорту "Красія" та за допомогою змагань він відмивав гроші з держбюджету.
Спортсмени кажуть, що через жахливу ​​трасу, на якій лижі "вбивалися" за день, а вони ризикували отримати серйозні травми, була домовленість завершити змагання достроково.
Про які медалі можна думати - тут би завершити спуск живим і здоровим.
Однак чиновникам не хотілося заздалегідь повертатися додому. Тому надійшов суворий наказ проводити чемпіонат по повній програмі.
Таким чином цей жах, який вже фактично не мав нічого спільного зі спортом, тривав кілька днів.
Найцікавіше, що на змагання прибув сам міністр молоді та спорту Ігор Жданов. Він натякнув, що погодні умови несприятливі для спортсменів, але чиновники федерації переконали міністра у необхідності проводити змагання.
Один з гірськолижників прокоментував ці кошмарні змагання.
"Мені ось цікава позиція тренерів. Тримати язика в дупі? Навіть фотки бояться виставити! Де ж професура, яка шастає по Європі? Або фахівці зі збирання та розповсюдження інформації? Чого мовчите? Що, подобається, як з вас знущаються? Але хрін з вами - з дітей знущаються! Ви там так замурзані, що боїтеся? Через що? Вид спорту "за свої", ви витрачаєте свої гроші і ще скидати на дядю! Всі мовчать! Ось так і живемо", - підсумував спортсмен цю моторошну картину.
За цей злочин повинні відповісти всі, хто причетний до проведення цих "змагань".
І наостанок фото готелю, в якому жили чиновники.



Фото - prozak.info


























Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?