Савченко підтримала свого адвоката: Марк, ти дурень?
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко підтримала свого адвоката: Марк, ти дурень?

Савченко підтримала свого адвоката: Марк, ти дурень?
Джерело:  online.ua

Один з адвокатів української льотчиці і народного депутата Надії Савченко, Марк Фейгін, запропонував клієнтці відмовитися від його послуг.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter юриста.
«Сьогодні я передав Наді лист про те, що сталося: фейки, пранкери, медіакампанія Кремля. Я запропонував Наді відмовитися від мене, як адвоката", - написав Фейгін.
Також він додав, що таким чином Кремль намагається дискредитувати його підзахисних.
У свою чергу, Савченко за таку пропозицію обізвала адвоката «дурнем» і запропонувала йому більше не робити подібних пропозицій.
"Надя написала мені особистий лист і публічний текст. Вона просить мене залишитися. Я це роблю. Але тепер нарікайте на себе всі, хто це затіяв", - пригрозив він.
Також захисник українки опублікував її листи щодо ситуації.



Лист Савченко для широкої громадськості



Лист Савченко особисто Фейгіну
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий російський «глянсовий» журнал опублікував образливий колаж з Надією Савченко, який в мережі назвали "гонитвою за трафіком".

Фото:  Facebook/Марк Фейгин

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?