Бурштинові війни: на Рівненщині 30 осіб влаштували перестрілку, відео коментар поліції
Категорія
Україна
Дата публікації

Бурштинові війни: на Рівненщині 30 осіб влаштували перестрілку, відео коментар поліції

Національна поліція України
Бурштинові війни: на Рівненщині 30 осіб влаштували перестрілку, відео коментар поліції

У Рівненській області через нелегальний видобуток бурштину сталася масова бійка між жителями селища Рокитне і села Єльне, яка переросла в перестрілку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву прес-служби Національної поліції в Рівненській області.
В ході перестрілки три людини отримали серйозні поранення, а більше десяти учасників конфлікту отримали легкі ушкодження.
Повідомлення про стрілянину на вулиці Центральній у селі Єльне надійшло в поліцію о 10:25 понеділка, 14 березня, на місце події одразу ж виїхали правоохоронці.
"Про те, що з селища Рокитного в село Єльне виїхали майже 30 озброєних осіб, по спецлінії "102" повідомив сьогодні о 10:25 годині невідомий. На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу. Протягом години в поліцію надійшла інформація про стрілянину на вулиці Центральній у селі Єльне. А вже о 12:30 правоохоронці зафіксували повідомлення про поранених", - розповіли в поліції.
Також повідомляється, що в ході конфлікту були пошкоджені два легкових автомобілі без номерних знаків.
За даними поліції, конфлікт стався через поділ нелегального видобутку покладів бурштину.
Наразі встановлюються всі обставини інциденту.
"Попередньо, швидше за все, постріли були зроблені з травматичної зброї", - сказала прес-секретар поліції.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналісти показали гігантські обсяги нелегального видобутку бурштину, які створюють на Поліссі «пейзажі» місячної поверхні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?