Яценюк назвав умови своєї відставки з поста прем'єра
Категорія
Політика
Дата публікації

Яценюк назвав умови своєї відставки з поста прем'єра

Яценюк назвав умови своєї відставки з поста прем'єра

Глава уряду Арсеній Яценюк на зустрічі з главами фракцій і президентом заявив, що  готовий піти у відставку, якщо коаліція запропонує нового прем'єра з планом дій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.

"Прем'єр Яценюк заявив, що якщо в парламенті є 226 голосів під нового прем'єра, під нову програму дій, він готовий поступитися посадою", - розповів лідер Радикальної партії Олег Ляшко після зустрічі з президентом.


Він також зазначив, що на зустрічі були знайдені підстави для формування нової коаліції.


"Фракція Радикальної партії готова брати участь у формуванні нової коаліції і нового уряду", - сказав лідер "радикалів".


"Прем'єр на цій зустрічі сказав, що, будь ласка, покажіть 226 голосів за нову кандидатуру прем'єра, сформуйте команду, покажіть програму дій уряду на 2016-й. І все ж ми готові почати консультації щодо нашої участі в майбутній коаліції", - заявив у свою чергу голова фракції "Народний фронт" Макисм Бурбак.


За його словами, Петро Порошенко назвав три виходи з кризи: технократичний уряд, який очолюватиме Наталія Яресько, політичний уряд і продовження підтримки цього уряду. Разом з тим лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк зазначив, що не почув від прем'єра готовності піти у відставку.


"Я особисто такого не чув. Була промова, яка могла на це натякнути, але чіткої позиції "я йду у відставку" я не почув", - додав Березюк.


Раніше повідомлялося, що мер Львова і лідер партії "Самопоміч" Андрій  Садовий заявив, що не збирається ставати новим прем'єр-міністром.

Нагадаємо, прес-секретар президента повідомляв, що Петро  Порошенко розглядає кандидатами на посаду прем'єр-міністра  главу Мінфіну Наталію Яресько та львівського мера Андрія Садового.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?