Дочка прес-секретаря Путіна про російську освіту: Пекло якесь
Категорія
Світ
Дата публікації

Дочка прес-секретаря Путіна про російську освіту: Пекло якесь

Дочка прес-секретаря Путіна про російську освіту: Пекло якесь

Дочка прес-секретаря  президента Росії Володимира Путіна  Ліза Пєскова розкритикувала російську систему освіти.
Про це вона написала в своєму Instagram, передає ONLINE.UA.
"Готувалася зараз до іспиту з маркетингу і згадала, як приїхала 3 роки тому в Росію (не СРСР), щоб за рік пройти два і здати ЄДІ. Чесне слово це було пекло якесь", - написала дочка Пєскова.
Дівчина вважає, що систему освіти в Росії необхідно змінити.
"Я думаю, що я не єдина, хто вважає, що систему освіти в Росії треба міняти. Вибачте, вони реально вважають, що корисно намагатися запхнути в себе всю інформацію, наявну в цьому світі, щоб потім після судного дня взяти і засунути два пальці в рот? Їжу треба правильно розподіляти на день і вживати КОРИСНОСТІ невеликими порціями", - зазначила вона.
За словами дочки прес-секретаря Путіна, система освіти в Європі набагато краща, ніж в Росії, саме її вона вважає зразковою.
"В Європі вчителі, сидячи на столі, розповідають все так, як ніби ми - учні - їхні онуки, а вони grandparents, які діляться своїми історіями - тільки задоволення! І повірте, спати і залипати в телефоні хочеться ну дуже рідко! А що стосується проходження іспитів в Росії, я просто мовчу".

Раніше повідомлялося, що  в РПЦ вимагали прибрати зі шкільної програми  деякі твори Чехова, Купріна та Буніна, у яких "оспівується вільне кохання".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?