Легенда російського року жорстко пройшовся по російських журналістах: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Легенда російського року жорстко пройшовся по російських журналістах: опубліковано відео

Легенда російського року жорстко пройшовся по російських журналістах: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий російський рок-співак, лідер групи "Акваріум" Борис Гребенщиков під час свого концерту 13 березня в Воронежі (Росія) зробив образливу заяву на адресу представників російських ЗМІ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на профіль bloknot_stars в Instagram.
"Цю пісню я хочу присвятити людям небезпечної професії... Журналістам, особливо теле- і радіожурналістам. Адже їм, напевно, важко брехати 24 години на добу, 7 днів на тиждень, багато років поспіль. Подивіться, який гріх вони беруть на душу, якими жахливими зусиллями їм доводиться виправдовувати себе самих перед самими собою. Коли доводиться змінювати себе, придумувати, навіщо вони це роблять, ми подумали, що грішно не оспівати їх роботу", - такими словами він почав виконання чергової пісні.
Композицію для представників ЗМІ Гребенщиков підібрав відповідну своїм заявам - "Собачий вальс".
Її текст відрізнявся особливою жорсткістю: "Їх світ котиться в прірву на тлі нашого зростання, ще б спалити ці книги - як все було б просто..."


Відео: BloknotVrn36
Варто також відзначити, що на концерті у Воронежі Гребенщиков відмовився від спілкування з журналістами.
Відомий російський журналіст Олег Кашин на своїй сторінці в соцмережі Facebook прокоментував такий вчинок.
"І правильно зробив", - написав він.
Інші користувачі мережі також висловили свою думку з цього приводу:
"Слова БГ і кримваша стосувалися. Ви вже або труси оберіть, або хрестик - третього не дано. А Борис, як і раніше, має рацію, звичайно. В тисячу перший раз перед ним "знімаю капелюха". "Не населення, а Громадянин, відчуває і свою відповідальність за Батьківщину. Чолов'яга. Дай йому Бог здоров'я і довгих творчих років", "а звідки у нас журналісти взялися?", "Чому образив!? Він просто сказав ПРАВДУ!" - коментують в мережі.
Нагадаємо, раніше музикант звернувся до влади з проханням перестати обманювати народ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?