Скандальний начальник вінницької поліції: Я пішов сам, не згоден з системою
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальний начальник вінницької поліції: Я пішов сам, не згоден з системою

Скандальний начальник вінницької поліції: Я пішов сам, не згоден з системою
Джерело:  online.ua

Колишній  керівник поліції Вінницької області Антон Шевцов заявив, що пішов з посади за власним бажанням.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.
"Пішов сам. Тому що не згоден з системою, де потрібна гарна картинка для ЗМІ, а не результат. Саме цій картинці ми зобов'язані тому розвалу і бардаку, який твориться в країні", - заявив він.
"Я звик працювати, а не позувати перед камерами і догоджати кримінальним елементам псевдопатріотів, які називають себе активістами. Я звик припиняти видачу дозволів на зброю людям, які захоплювали державні будівлі і кидали в них коктейлі Молотова", - додав екс-керівник.
Також Шевцов прокоментував свою участь у військовому параді в окупованому Севастополі 9 травня 2014 року.
"Я пишаюся своїм дідом Шевцовим Максимом Матвійовичем. Він для мене був і є прикладом мужності і самовіддачі. У нинішній час прийнято скептично ставитися до подібних проявів, а будь-яка дія стала політизованою. Але іноді любити свою сім'ю і своїх предків - це просто любити, надаючи їм підтримку, розділяючи радість і горе. Мій дід воював у Червоній Армії. Мені цікаво, а хіба ваші діди в іншій воювали? У нас немає морального права засуджувати наших предків, особливою в тій страшній війні", - пише він.
Нагадаємо, глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе підписала 14 березня указ, яким відсторонила від посади скандального начальника управління Національної поліції у Вінницькій області Антона Шевцова.
Раніше з таким проханням до Деканоїдзе звернувся міністр МВС Арсен Аваков заявивши, що Шевцов брав участь у військовому параді в окупованому Севастополі 9 травня 2014 року.
Крім того, в кінці лютого користувачі соцмереж виклали спільну фотографію Шевцова з російським боксером і депутатом Миколою Валуєвим, фото на тлі будівлі з російським прапором, а також фотографії його сина на тлі російської окупаційної техніки в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?