Росія зажадала у ФІФА визнати анексію Криму законною
Категорія
Спорт
Дата публікації

Росія зажадала у ФІФА визнати анексію Криму законною

Росія зажадала у ФІФА визнати анексію Криму законною
Джерело:  Р-Спорт

Депутат Держдуми Російської Федерації, член комітету з фізкультури і спорту Ігор Ананський заявив, що ФІФА повинна визнати російський Крим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"Безумовно, треба звернутися до ФІФА, треба про це говорити, вимагати, щоб Російська Федерація була позначена в нинішніх її кордонах, а не в минулому стані, коли РФ отримала право на проведення чемпіонату світу", - сказав Ананський.
Депутата обурило те, що на сувенірній продукції до ЧС-2018 Крим не позначений як російська територія.
"Треба бути наполегливим і вимогливим до виконання цього питання", - вважає депутат.
Мабуть, Ананський забув, що цивілізований світ не визнає анексію Криму.
Варто відзначити, що міністр спорту РФ і глава Російського футбольного союзу Віталій Мутко раніше заявив, що не слід загострювати увагу на тому, що на карті Росії, підготовленій ФІФА, відсутній Крим.
"Ну не треба загострювати там, де не потрібно загострювати. Господи, Боже мій, нічого страшного. Це ж ФІФА дає, зрозумійте правильно. Нічого страшного. Не звертайте на це уваги", - говорив Мутко.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий український футболіст поїхав у чемпіонат кримських окупантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?