СБУ назвала число російських військових, убитих на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ назвала число російських військових, убитих на Донбасі

СБУ назвала число російських військових, убитих на Донбасі

На Донбасі з моменту початку бойових дій

загинуло понад 1600 військових з Росії.



Про це заявив керівник апарату глави Служби безпеки України Олександр Ткачук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
«Більше 1600 громадян Росії, які є військовослужбовцями, загинули на Донбасі під час конфлікту», - повідомив він.
Крім того, Ткачук звернувся до родичів тих росіян, які вирушили воювати на Донбас. Український офіцер російською мовою заявив про готовність ділитися з ними, не афішуючи цього, інформацією, яка є у СБУ щодо росіян.
«Ми готові ділитися з вами, не афішуючи, тією інформацією, яка у нас є», - підкреслив він.
Ткачук висловив своє здивування тим фактом, що, якщо воюючі росіяни, як стверджує керівництво РФ, є добровольцями, то чому проти них не порушують кримінальних справ, адже в Кримінальному кодексі Росії є стаття за участь в незаконних збройних формуваннях.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше очевидець приходу «російської весни» на Донбасі розповів про пограбування, які влаштовували росіяни в Луганську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?