Колишній віце-прем'єр РФ пов'язав дії Путіна і візит Порошенко в Туреччину
Категорія
Світ
Дата публікації

Колишній віце-прем'єр РФ пов'язав дії Путіна і візит Порошенко в Туреччину

Колишній віце-прем'єр РФ пов'язав дії Путіна і візит Порошенко в Туреччину
Джерело:  online.ua

Колишній віце-прем'єр РФ Альфред Кох вважає, що президент Росії Володимир  Путін почав виводити війська з Сирії, бо злякався співпраці України і Туреччини у військовій сфері.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.


"Цікаво: що таке Путіну шепнули на вухо, що він не тільки війська прибрав, але і туристичний потік до Туреччини відновив?" - пише він.


"Справа в тому, що 9 - 10 березня в Туреччині був Порошенко. І він з Ердоганом підписав угоду про співпрацю в області оборони і безпеки", - нагадав Кох.


"Не потрібно багато уяви, щоб припустити думку про те, що українсько-турецькі відносини в сфері безпеки і оборони можуть бути симетричні сирійсько-російським", - додав він.


"Тобто легітимна українська влада може отримати військову підтримку у вигляді, наприклад, авіаційних ударів турецьких ВПС по позиціях донбаських сепаратистів... Як то кажуть, знайдіть вади в моїх міркуваннях..." - написав колишній віце-прем'єр РФ.


"Така перспектива, зрозуміло, не може влаштувати Путіна. А тут ще ці чортові "Стінгери"..." - резюмував він.


Нагадаємо, американський сенатор Джон Маккейн висловив стурбованість тим, що після виведення основної частини військ з Сирії  Росія може повністю переключити свою увагу на Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?