Журналісти зацікавилися легковим авто військового прокурора: опубліковані фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти зацікавилися легковим авто військового прокурора: опубліковані фото

Журналісти зацікавилися легковим авто військового прокурора: опубліковані фото

У  військового прокурора  Південного регіону Максима Янковського виявили дорогі автомобілі, куплені на невідомі средства.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook відомий журналіст Дмитро Гнап, передає ONLINE.UA.


Журналіст нагадав, що Максим Якубовський до того, як обійняти посаду військового прокурора Південного регіону, працював у Віктора Медведчука.
"Це військовий прокурор Південного регіону Максим Якубовський. Той самий, який до призначення у прокуратуру, у Медведчука працював. А це його нова машина Audi Q7. А ще у нього є новий Jeep Compass, на якому дружина їздить. Дружина - працює в школі, якшошо. і звідки гроші на ці машини Якубовський пояснити не може. Спочатку в листі написав, що продав старий Mitsubishi Outlander і купив два нових крутих джипа. Цікава арифметика: продати стару машину за п'ятнадцять тисяч і купити дві на сто тисяч. Потім згадав, що заробив гроші на колишній роботі, тобто в "Українському виборі" Медведчука. Там від цього відхрестилися, кажуть, ніколи "експертам" таких грошей не платили. Може брешуть, а може і ні. Добре б НАБУ або СБУ це перевірили ", - написав Гнап.
Крім того, він зазначив, що його колега Олександр Курбатов коли "ловив Якубовського", біля військової прокуратури в Одесі побачив цілий автосалон.




Раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро відткрило розслідування по факту придбання головним військовим прокурором сил АТО Костянтином Куликом дорогої нерухомості за час його роботи на цій посаді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?