"У нього старечий маразм": Алієв образив легенду "Динамо"
Категорія
Спорт
Дата публікації

"У нього старечий маразм": Алієв образив легенду "Динамо"

"У нього старечий маразм": Алієв образив легенду "Динамо"
Джерело:  online.ua

Колишній футболіст "Динамо" і збірної України Олександр Алієв образив легенду "Динамо" Йожефа Сабо, який порадив  українським футболістам не їхати в лігво ворога.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал MatchDay.
Захищаючи Євгена Селезньова, який перейшов в російську "Кубань", Алієв порадив Сабо йти служити в АТО.
"Не розумію, що в цьому такого. Критикує його тільки один "діяч", це Йожеф Сабо. Правильно йому Женя відповів: якщо можеш, допоможи родині матеріально. Якщо Сабо такий патріот, нехай в АТО йде і воює, а не сидить і розповідає. У нього старечий маразм вже, і не варто його слухати і брати у нього інтерв'ю. Я підтримую Женю повністю. Він міг і в Європу поїхати. Але попереду чемпіонат Європи. Він хоче бути в формі і грати, щоб у Михайла Фоменка не було сумнівів, чи варто його запрошувати до збірної. Кар'єра футболіста не така довга, тому Женя думав про свою сім'ю і майбутній Євро", - сказав Алієв.
Відзначимо, що сам Селезньов заявив, що приїхав до Росії не воювати.
"Я футболіст, я професіонал.Чи наші артисти не виступають з концертами в Росії? Я приїхав працювати. Я не політик. Я просто футболіст. Я не впливаю на відносини між країнами", - пояснив Селезньов свій трансфер.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, відомий український футболіст поїхав в чемпіонат окупантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?