Розвідка розкрила найближчі плани Росії на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка розкрила найближчі плани Росії на Донбасі

Розвідка розкрила найближчі плани Росії на Донбасі

Генеральний штаб Збройних сил Росії віддав наказ на ведення інтенсивного вогню у напрямку до Донецька, а також на введення додаткових одиниць військової техніки на територію Донбасу.
Про це заявили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Розпорядження на ведення інтенсивного вогню на Донецькому напрямку командир 3 омсбр 1 АК генерал-майор ЗС РФ. Тимофєєв отримав безпосередньо від Генерального штабу ЗС РФ", - заявили в розвідці.
Також відомо, що 15 березня в Харцизьк Донецької області прибули платформи з військовою технікою та паливно-мастильними матеріалами, і вагони з боєприпасами для потреб 1 і 2 АК ВС РФ.
Вдалося зафіксувати чотири САУ калібру 122-мм, вісім БТР, вісім багатоцільових броньованих тягачів, вісім автомобілів, а також чотири цистерни з паливно-мастильними матеріалами загальною масою 160 т і чотири вагони з боєприпасами.
Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, розвідка фіксує великі втрати серед проросійських бойовиків на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?