У ФФУ пояснили, чому футболісти з російських клубів не викликані до збірної
Категорія
Спорт
Дата публікації

У ФФУ пояснили, чому футболісти з російських клубів не викликані до збірної

У ФФУ пояснили, чому футболісти з російських клубів не викликані до збірної
Джерело:  online.ua

Прес-аташе збірної України Олександр Гливинський прокоментував ONLINE.UA ситуацію  з невикликом в збірну України Богдана Бутка і Андрія Пилявського, які виступають в чемпіонаті Росії.
"Це був не виклик, а попередній лист про те, що зазначені футболісти входять в розширене коло і можуть бути викликані в національну збірну. Оскільки є регламент, треба викликати гравців заздалегідь. Відповідно наш менеджер надіслав попередній лист, який прес-служба клубів зрозуміла по -своєму. Оскільки, якщо пізніше відправляти запит, то клуби можуть не відпустити гравців. Тому в усі закордонні клуби були направлені відповідні листи. Але тоді ще не було заявки. Пізніше вже тренерський штаб визначився з остаточною заявкою на 25 футболістів, у яку ці футболісти не потрапили", - розповів Гливинський.
Прес-аташе ФФУ пояснив, що Бутко і Пилявский отримали листи про невиклик до збірної.
"Ми цим гравцям ще раніше відправили листи, що вони не викликаються до збірної. Не можу сказати, чому прес-служби клубів пізніше оприлюднили інформацію", - уточнив Гливинський.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Михайло Фоменко викликав на матчі з Кіпром і Уельсом 25 футболістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?