Туалет на Донбасі викликав хвилю обурення в мережі: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Туалет на Донбасі викликав хвилю обурення в мережі: з'явилися фото

Туалет на Донбасі викликав хвилю обурення в мережі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося фото туалету Дружківського міського суду, в смітнику якого виявили копії українських паспортів і інших документів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Сергія Островського в Facebook.
"Це туалет Дружківського міського суду. Він закривається на ключ, але якщо попросити розпорядника суду, сюди пускають відвідувачів. В основному ним користуються працівники суду", - пише Островський.
"У туалеті немає туалетного паперу, але судячи з усього працівників суду це не сильно турбує. Замість туалетного паперу в відрі з папером - копії паспортів та ІПН, свідоцтва про реєстрацію, реєстраційні документи Дружківського міського управління юстиції, ухвали суду з мокрими печатками, кореспонденція, рахунки і багато інших документів. Сьогодні в суді проходить процес, який називають "мер-сепаратист проти активістки Ірини Кирикової", і комусь із відвідувачів захотілося в туалет. Від такої знахідки в шоці всі присутні", - пояснив користувач.
"Активіст, голова організації "Слов'янська Січ" Василь Хоменко викликав поліцію. Поліцейські спробували отримати дозвіл голови суду на проведення слідчих дій в туалеті, голова Геннадій Молибога відмовив, мовляв це не наша справа, і сказав працівникам поліції, що вони вільні. Складно показати яскравіше ставлення суддів до громадян України, ніж на цьому фото. Ви подаєте в суд позови, копії особистих документів, а працівники суду утилізують їх у такий екзотичний спосіб", - додав він.
Інші користувачі мережі прокоментували ситуацію: "може, це" нарадча Кімната" і вони їх там просто забули?", "Які хабарі беруть і не можуть купити собі туал. папір", "впевнений, що висновок буде наступний: перестануть пускати в туалет відвідувачів" , "боюся припустити, що використовують в загсах, реєстраційних палатах, лікарнях і пологових будинках", "завжди було цікаво, куди відправляються тонни ксерокопій".
Нагадаємо, бойовики ДНР почали видавати "паспорти" невизнаної республіки.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?