Московських студентів змушують радіти анексії Криму: обіцяють "плюшки"
Категорія
Україна
Дата публікації

Московських студентів змушують радіти анексії Криму: обіцяють "плюшки"

Московських студентів змушують радіти анексії Криму: обіцяють "плюшки"
Джерело:  online.ua

Студенти московських вузів повідомили, що керівництво наполягає на їх обов'язковій участі в концерті, присвяченому річниці анексії Росією півострова Крим, який відбудеться 18 березня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Нову газету.
«П'ятниця. 18 березня. Концерт, присвячений возз'єднанню Росії та Криму "Ми разом". 150 студентів з 14:00 дня. У першій президентській колоні йдемо!» - таке повідомлення написала однокурсникам староста першого курсу одного з факультетів Російського державного соціального університету.
«Це обов'язково, пишемо плюси, кого записувати», - підтверджує студентка четвертого курсу.
За словами одного зі студентів, деякі учні усно висловлюють невдоволення. При цьому тим, хто піде, обіцяють «плюшки якісь» (незначні заохочення). Як припускають самі студенти, це будуть квитки в кіно. Крім того, студентів першого курсу, якщо вірити поширеному повідомленню, знімають з пар заради заходу.
«Керівництво у нас живе своїм життям, нам ніхто нічого не повідомляє. Тільки заступник декана з виховної роботи зі студентами четвертих курсів і активом спілкується, і нам потім передають інформацію. Поки лише змушують писати пояснювальну на ім'я заступника декана», - стверджує студент.
Староста першого курсу РГСУ сказала, що «пари не скасовуються, це добровільно».
Інша студентка університету, що входить в актив, зазначила, що не вважає участь студентів в мітингу «чимось протизаконним».
«Можете поставити питання ректору, заступнику декана, декану і всім тим, хто має достатній вплив на студентів і випускає дані розпорядження. Тому думати, що це моя примха - велика помилка», - резюмувала вона.
Заступник декана юридичного факультету з виховної роботи Марія Майорова розповіла, що офіційного розпорядження відвідати захід від керівництва не було.
Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін у другу річницю захоплення Криму відвідає анексований Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?