Волонтер розповіла, скільки каналів РФ дивляться на звільненій частині Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Волонтер розповіла, скільки каналів РФ дивляться на звільненій частині Донбасу

Волонтер розповіла, скільки каналів РФ дивляться на звільненій частині Донбасу
Джерело:  online.ua

На звільненій від окупації проросійськими бойовиками  території Донбасу  транслюється понад двадцять телеканалів Росії.


Про це заявила волонтер Наталя Пшеняник в Facebook, повідомляє ONLINE.UA.


"Попросила своїх друзів з Щастя написати перелік телеканалів, які транслюються в телеефірі міста Щастя, тобто Новоайдарського району. Аналогічна ситуація в Станично-Луганському, Біловодському, Марківському і ще Бог знає в яких районах Луганщини", - розповіла волонтер.


У переліку телеканалів зустрічаються такі канали як: "Зірка", "Росія-24", "LifaNews", "Луганськ-24", "Москва-24", "Перший канал".


"Скажіть, будь ласка, як Луганщина може бути налаштована на Україні з таким промиванням мозку? І ця зона підконтрольна Україні!", - Продовжила Пшеняник.


"Невже ми такі нездатні в 21-м столітті, щоб припинити суцільну пропаганду Московії на нашій українській землі?", - Заявила Наталія Пшеняник.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  список російських телеканалів, які заборонені до трансляції в Україні, доповнили 14 телеканалами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?