Як в кіно про бандитів: очевидець розповів про викрадення людей на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Як в кіно про бандитів: очевидець розповів про викрадення людей на Донбасі

Як в кіно про бандитів: очевидець розповів про викрадення людей на Донбасі
Джерело:  online.ua

Бізнесмен Олександр з Києва розповів, за скільки тисяч доларів можна  викупити людину  з полону бойовиків ЛНР, в яких умовах викрадачі містять полонених, і як кіно про бандитів і гангстерів стало реальністю на окупованому Донбасі.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA, згадуючи про викрадення свого двоюрідного брата і його дружини в окупованій ЛНР частині Луганської області на початку цього року.


"З самого початку вони взагалі вимагали мало не 50 000. Таких грошей, звичайно, і не було. Потім вони опустили до 15 000, але в підсумку нам вдалося чотири штуки скосити. Тобто дали в два прийоми 11 000 доларів", - розповів бізнесмен.


Також він згадав про умови, в яких довелося перебувати його родичам.


"Ніяких медіа не було взагалі. Тримали в приватному будинку. Годували нормально, фізично взагалі не чіпали, не глумилися, тільки розмовляли різко, грубо. Дружині брата було погано, нерви, істерики - знову ж таки, не знала, що там з їхньою дитиною" , - говорить Олександр.


На питання, чи могли люди, які охороняли полонених, бути колишніми військовими або оперативниками, він відповіді відповів, що не знає.


"Не знаю. Та для такої схеми досить гангстерське кіно дивитися, нічого особливо складного. Просто відстежували, у кого є гроші або хороші родинні зв'язки в Україні. І можна доїти", - розповів він.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: Гангстери Донбасу: розповідь очевидця про викрадення людей у ​​ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?