У Львові розгорається скандал з активістами гей-спільноти
Категорія
Україна
Дата публікації

У Львові розгорається скандал з активістами гей-спільноти

У Львові розгорається скандал з активістами гей-спільноти
Джерело:  online.ua

У Львові керівництво готелю "Львів" за підтримки співробітників правоохоронних органів і міської адміністрації грубо відмовив активістам ЛЛГБТ-спільноти в поселенні.
Про це заявила керівниця організації із захисту прав сексуальних меншин Insight Олена Шевченко в Facebook, повідомляє ONLINE.UA.
"Тільки що в готелі "Львів" нам у жорсткій формі відмовили в поселенні, мотивуючи це тим, що ми збоченці і псуємо імідж міста і їх про нас попередила міська адміністрація. Знаєте, що я скажу з цього приводу? У Львові відбувається свавілля за участю влади міста!", - написала активістка.
Також Олена Шевченко зазначила, що номери для активістів і конференц-зал в готелі забронювали заздалегідь і внесли передоплату. Альтернативний варіант і покриття витрат адміністрація готелю не надала.
Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Кабінет міністрів планує легалізувати громадянське партнерство між одностатевими парами в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?