Незаконний глава Севастополя зізнався, що він не проти Сталіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Незаконний глава Севастополя зізнався, що він не проти Сталіна

Незаконний глава Севастополя зізнався, що він не проти Сталіна
Джерело:  Meduza

Незаконний губернатор окупованого Севастополя Сергій Меняйло розповів про своє ставлення до  зведення пам'ятника радянському диктатору Йосипу Сталіну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Медузу.


"Я до всіх цих речей ставлюся дуже акуратно. Ось в Новоросійську поставили пам'ятник Брежнєву, адже він для міста багато зробив. Але якщо ми говоримо про пам'ятник Сталіну, то що ж його - в кожному місті Російської Федерації поставити?", - Розповів Меняйло.


"Я не проти Сталіна. У мене в кабінеті є його портрет з висловлюванням: "Якщо наші вороги нас лають, значить, ми на правильному шляху". Ці слова можна брати як аксіому. Але треба виважено підходити до таких питань", - пояснив незаконний глава Севастополя.


"Інша справа, що у нас ставили пам'ятник гетьману Сагайдачному (який демонтували після "кримської весни", - ONLINE.UA), якого назвали в народі "танцюючий дервіш", і до нього ходили люди в формі відповідної держави, покладали вінки. Ось це я зрозуміти не можу. Основоположник українського флоту! Друзі, ви чого? Це ж нонсенс", - додав Сергій Меняйло.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  президент Росії Володимир Путін збрехав на камеру про невизнаний референдум в Криму, назвавши його історичною справедливістю і "вільним волевиявленням" жителів Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?