У Бельгії затриманий великий терорист: подробиці операції
Категорія
Світ
Дата публікації

У Бельгії затриманий великий терорист: подробиці операції

У Бельгії затриманий великий терорист: подробиці операції

Співробітники правоохоронних органів провели спецоперацію в Брюсселі, Бельгія, і затримали ймовірного організатора  терактів в Парижі  Салаха Абдеслама.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


В ході спецрейду 15 березня 2016 року поліція виявила відбитки пальців Абдеслама, що допомогло правоохоронцям вперше вийти на слід терориста.


При затриманні почалася перестрілка, і поліція вбила можливого спільника Абдеслама Мохамеда Белькаіда, який поранив чотирьох правоохоронців. Салаха Абдеслама теж поранили під час затримання.


Убитий 35-річний громадянин Алжиру Мохамед Белькаід розшукувався поліцією Франції та Бельгії за підозрою в причетності до терактів в Парижі. З грудня 2015 року він перебував у списках розшукуваних під псевдонімом Самір Бузід.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, 13 листопада 2015 року  в Парижі була здійснена серія терактів, які забрали життя багатьох людей. Відповідальність за теракти взяли на себе бойовики незаконної збройної організації "Ісламська держава".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?