Канада ввела нові санкції проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Канада ввела нові санкції проти Росії

Канада ввела нові санкції проти Росії

Канада ввела додаткові економічні санкції проти Росії  за невиконання нею Мінських угод по Донбасу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт канадського уряду.

У оновлений санкційний список потрапили 10 юридичних та 2 фізичних особи, активи яких будуть заморожені. Також вони не зможуть вести економічну діяльність.

«Для збереження ефективності діючих санкцій, доки Росія повністю не виконає свої міжнародні зобов'язання щодо України, у спеціальні економічні заходи проти Росії були внесені зміни. Так, у перелік включено 10 додаткових об'єктів та дві особи, активи яких підлягають замороженню, і вводиться заборона на економічні операції», — говориться у заяві.


У свою чергу, голова канадського МЗС Стефан Діон зазначив: "Сьогоднішнє рішення підтримує широкі міжнародні зусилля, спрямовані на пошук дипломатичного вирішення кризи в Україні".


Він додав, що економічні обмеження з РФ не будуть зняті доти, "доки Росія повністю не виконає своїх обов'язків за Мінськими угодами".


У розширений санкційний перелік додатково внесені дві фізичні особи — це Олександр Омельченко і Эдуард Йоффе.

Крім того, у перелік потрапили 10 юридичних осіб: "Інвестиційний республіканський банк" або "Інресбанк", "Московський обласний банк", ОАО "Волгограднафтомаш", АО "Іжевський механічений завод", АО "Іжмаш", АО "Технопромекспорт", АО "Технодинаміка холдинг", АО "Техмаш", АО "Руселектронікс" та АО "Швабе Холдинг".

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше ЄС закликав десятки країн вдарити санкціями по Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?