Як віджимають бізнес в окупованому Донецьку: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Як віджимають бізнес в окупованому Донецьку: опубліковано відео

Як віджимають бізнес в окупованому Донецьку: опубліковано відео

У мережі опубліковано відео  «спілкування» донецьких бойовиків  з місцевим підприємцем, якого збираються позбавити землі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Дениса Казанського.


"Бізнес по-донбаськи. "Депутат народного ради" ДНР Анатолій Коваль прийшов віджимати землю у власника одного з донецьких магазинів. Прийшла народна влада, насолоджуйтеся, Новоросії!" - Написав він.


Також журналіст додав, що цей ролик буде корисний до перегляду тим, "хто продовжує вірити в казки про те, що в Донецьку тепер порядок і більше ніхто нічого не віджимає".


"Це реалії підконтрольного сепаратистам Донбасу. І на відео потрапляють поодинокі випадки. Більшість подібних рекетирських історій замовчуються і залишаються невідомими, тому що люди бояться про них говорити", - підкреслив він.



На завершення Казанський іронічно зазначив: "ну а так в Донецьку все добре".


"Садять Чорнобривці, люди по вулицях ходять. Мирне життя, місто цвіте, свавілля немає. А якби прийшли фашисти, то все одно б все відібрали, і кожен ще отримав би по два раба", - їдко додав він.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі були опубліковані фото  обстріляної бойовиками Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?