На Донбасі сталося масове затримання бойовиків: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі сталося масове затримання бойовиків: опубліковано відео

На Донбасі сталося масове затримання бойовиків: опубліковано відео

Служба безпеки України викрила розгалужену  мережу інформаторів так званої ЛНР, які передавали проросійським бойовикам дані про силах АТО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт СБУ.


Співробітники СБУ пояснили, що 12-ю затриманими інформаторами керували два члена угруповання ЛНР і батальйону "Лісовик", які отримували вказівки безпосередньо від спецслужб Росії.


На момент затримання інформатори діяли в Старобільську, Марківці та Біловодську, і передавали дані про місцезнаходження і переміщення підрозділів сил АТО.


Проросійські бойовики потім використовували отриману інформацію для організації диверсійно-терористичних актів на військових і інфраструктурних об'єктах Луганської області.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, проросійські бойовики оприлюднили  фото зруйнованих будинків Авдіївки  після обстрілу з боку Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?