ЗМІ розповіли про українців, загиблих в авіакатастрофі в Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗМІ розповіли про українців, загиблих в авіакатастрофі в Росії

ЗМІ розповіли про українців, загиблих в авіакатастрофі в Росії

У ЗМІ з'явилася інформація про українців, які  загинули в авіакатастрофі Боїнга в Ростові-на-Дону  в ніч на 19 березня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Комсомольскую правду в Україні.


Одна з жертв катастрофи, харків'янка Ганна Сергєєва 1990 року народження близько півроку тому поїхала працювати в ОАЕ візажистом. У соцмережі вона публікувала фотографії на тлі визначних пам'яток міста.


Анна Сергєєва (фото - соцмережі)


Анна Андрєєва 1991 року народилася в Донецьку, проживала в Києві, і дуже любила подорожувати. На жаль, рейс в Дубаї став її останньою подорожжю. Андрєєва займалася створенням авторського дитячого одягу "Obriy kids" і їхала в Емірати по роботі. У відрядження дівчина вирушила разом з колегою, чия доля залишається поки невідомою.



Анна Андрєєва (фото - соцмережі)


Також в катастрофі загинули Світлана і Павло Цегельські разом з їх чотирирічним сином Данилом. Сім'я їхала в ОАЕ відпочити.


"Говорив з мамою Паші - вона тримається. А що їй ще робити? Кілька років тому чоловіка поховала, а тепер ще одне горе сталося в сім'ї. Краще б нікого не було в тому списку...", - розповів родич Цегельських Анатолій.


Світлана і Данило Цегельські (фото - соцмережі)


Світлана і Павло Цегельські (фото - соцмережі)


Про життя деяких інших загиблих пасажирів-українців поки невідомо: про Тетяну Кравченко, Валентину Соміну і Володимира Федяніна.


Більше про катастрофу в Ростові-на-Дону  читайте в матеріалі ONLINE.UA: "Катастрофа літака з українцями в Росії: фото, відео, всі подробиці".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?