У Волинській області BMW розбився вщент, четверо загиблих: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Волинській області BMW розбився вщент, четверо загиблих: опубліковано фото

У Волинській області BMW розбився вщент, четверо загиблих: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Четверо людей загинули в страшній аварії в місті Володимир-Волинський Волинської області.


Про це ONLINE.UA повідомили в Патрульній поліції України.


ДТП сталося в суботу близько 13:00 на виїзді з Володимира-Волинського в напрямку Луцька. Водій автомобіля BMW не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з рейсовим автобусом, що слідував з Польщі до Луцька.


Від удару автомобіль BMW перетворився на купу металобрухту, а водій і троє пасажирів автомобіля загинули на місці аварії.


Загинули двоє пасажирів 1977 і 1978 року народження з Нововолинська, водій 1976 року народження з Луцька. Інформація про четверту загиблу дівчину уточнюється.


Постраждала в ДТП і пасажирка автобуса, жінка, 1955 року народження з смт. Ківерці Волинської області. Її госпіталізували в місцеву лікарню.


Свідок аварії розповів, що BMW виїхав на зустрічну смугу і його почало заносити. Автомобіль вдарився лівим боком об лобову частину автобуса.


На місці аварії працювали два екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група, яка вивчила деталі аварії.


Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  п'яний водій зніс прикордонний КПП на Одещині.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?