Під Ясинуватою та Авдіївкою почалися жорстокі бої та обстріли
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Ясинуватою та Авдіївкою почалися жорстокі бої та обстріли

Під Ясинуватою та Авдіївкою почалися жорстокі бої та обстріли

На підступах до Ясинуватої розв'язки йде жорстокий бій, а промислова зона Авдіївки піддається обстрілу з великокаліберних мінометів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Семена Кабакаєва.

«На Ясинуватській розв'язці продовжується бій. Протягом дня обстріли були з 82-мм мінометів, під вечір обстріли посилились. Станом на 20:15, бойовики також відкрили вогонь по промзоні, обстріл іде з невеликими перервами», — розповів він.


Також волонтер додав, що «після від'їзду місії ОБСЄ, відчувши безконтрольність, бойовики почали працювати з 82мм і 120мм гармат».


«За інсайдерською інформацією, з Путилівського Лісу бойовики ведуть вогонь у бік позицій ВСУ, які знаходяться поруч з Авдіївкою», — резюмував Кабакаєв.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше волонтер Віталій Дейнега заявив про підбиту бойовиками вантажівку з українськими бійцями. За його даними, загинули від 2 до 5 воїнів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?