Ківа відреагував на скандал у Львові цитатою з Біблії: соцмережі обурюються
Категорія
Україна
Дата публікації

Ківа відреагував на скандал у Львові цитатою з Біблії: соцмережі обурюються

Ківа відреагував на скандал у Львові цитатою з Біблії: соцмережі обурюються

Керівник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Ківа прокоментував інцидент з нападом на активістів ЛГБТ-спільноти, які планували проведення у Львові Фестивалю Рівності.
Ківа відреагував на подію цитатою з Біблії в своєму Facebook, передає ONLINE.UA.
"ЛЬВІВ! Біблія, ЛЕВИТ, Вірш 20, глава 13. А хто лежатиме з чоловіком як із жінкою, то обидва вони зробили гидоту, будуть конче забиті, кров їхня на них. PS Читайте Біблію, вірте ГОСПОДУ!", - написав скандальний поліцейський.
Варто зазначити, що користувачі соцмереж обурені таким трактуванням Біблії щодо представників ЛГБТ. У коментарях під записом Ківи пишуть:
"Господь ще говорив не суди інших та не судимий будеш", "Бог зробив цих людей такими. І йти проти його волі найтяжчий гріх", "так до чого тут гоміки? Вони створені, щоб нести мистецтво і науки та все... їх скоро не буде, коли ми навчимося в собі поєднувати і чоловіче (творчість) і жіноче (енергію)... і прийшли ми в цей світ лише для того, щоб виправляти помилки бога (тобто самого себе)".
Нагадаємо, у Львові ЛГБТ-активістів видворили з готелю "Львів" за підтримки правоохоронних органів і міської адміністрації. Активістів назвали збоченцями і звинуватили в тому, що вони псують імідж Львова.
Як відомо, раніше Ілля Ківа заявляв, що припускає позасудове покарання, позаяк, за його словами, не завжди закон дає можливість зберегти мораль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?