Шовковський зробив заяву щодо Росії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шовковський зробив заяву щодо Росії

Шовковський зробив заяву щодо Росії
Джерело:  dynamo.kiev.ua

Голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський заявив, що не поїде грати в російський клуб.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це він сказав після переможної гри з "Зорею".
"Я не приховував ніколи, що у мене патріотичні погляди, але я не маю права когось засуджувати. У кожного своє життя і свій шлях, який він сам хоче пройти. Кожен несе відповідальність за свою долю. Я не хочу брати на себе відповідальність і щось коментувати, не знаючи, чим живе та чи інша людина. Можу говорити тільки за себе: я б не поїхав грати в Росію!", - передає слова Шовковського dynamo.kiev.ua.
Також голкіпер розповів, що його дочка повернулася в Україну.
"Так, Сашенька зараз в Києві. Це найголовніше! Яким чином вона отримала візу і документи, що дозволяють виїжджати з країни, дізнаватиvenmся відповідні органи", - розповів Шовковський.
Нагадаємо, що кілька тижнів тому Шовковський заявив, що його дочка пропала. Пізніше з'ясувалося, що Олександра Шовковська виїхала з країни зі своєю мамою Ольгою Альоновою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?