Як ДНР знищує Донбас: в мережі з'явилися нові фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Як ДНР знищує Донбас: в мережі з'явилися нові фото

Як ДНР знищує Донбас: в мережі з'явилися нові фото

З'явилися фото змін, які відбулися в місті Харцизьк після  захоплення незаконним угрупованням ДНР  влітку 2014 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на лист Сергія Андрєєва, що проживає в окупованому Донбасі, до "Радіо Свобода".


"Якщо Макіївка і Донецьк в силу своєї величезності все ж зберігають звичний для міста уклад життя з інфраструктурою і навіть нічним життям в рідкісних його проявах, то специфіка Харцизька на тлі цих міст в наявності", - написав Андрєєв.


Він розповів, що "Харцизький трубний завод" забезпечував роботою більшість жителів міста і мав важливим стратегічним об'єктом економіки та безпеки України.


"Мабуть, керуючись саме цим принципом, новоспечена "влада" почала руйнування міста саме з знищення його своєрідного символу, чиє обладнання на сьогоднішній день благополучно вивозиться в Російську Федерацію, а вже готова продукція просто іржавіє під відкритим небом на ж/д шляхах Харцизька", - додав Сергій Андрєєв.


Очевидець занепаду також зазначив, що з кожним днем ​​місто стає все більш депресивним, і що зруйнована інфраструктура міста, будинки, що розвалюються після бомбардувань, і загальна тиша в місті є своєрідним символом всього "республіканського", що продовжує тут пускати своє коріння через безперервний потік пропаганди.


Примітно, що, незважаючи на занепад, в Харцизьку продовжують випускати газету "Родина", зміст якої переконує читача в корисності паспортів так званої ДНР і загальному позитиві, що відбувається.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, з'явилися  фото Авдіївки після обстрілу  бойовиками так званої ДНР.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?