Скандал навколо Ківи: одіозний поліцейський зробив новий крок
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал навколо Ківи: одіозний поліцейський зробив новий крок

Скандал навколо Ківи: одіозний поліцейський зробив новий крок
Джерело:  online.ua

Глава відділу з протидії наркозлочинності Національної поліції України  Ілля Ківа  прибрав в соцмережі гучний запис про вбивство гомосексуалістів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Ківи.


"ЛЬВІВ! Біблія, ЛЕВИТ, Вірш 20, глава 13. А хто лежатиме з чоловіком як із жінкою, то обидва вони зробили гидоту, будуть конче забиті, кров їхня на них. PS Читайте Біблію, вірте ГОСПОДУ!", - Висловив своє ставлення щодо скандалу у Львові навколо Фестивалю Рівності.


Трохи пізніше глава департаменту протидії наркозлочинності прибрав з запису слова, які закликають читати Біблію, і звернення до жителів Львова.


Ще через невеликий проміжок часу Ілля Ківа видалив повідомлення зовсім.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, ЛГБТ-спільнота організовувала  у Львові Фестиваль Рівності  на 19 березня.


18 березня активістів за підтримки міської адміністрації і правоохоронних органів видворили з готелю, в якому попередньо бронювали номери. Пізніше, - домоглися судової заборони на проведення фестивалю.


Коли активісти все ж зважилися провести Фесіваль Рівності для сексуальних меншин, під будівлею зібралася велика група протестуючих,  змусила вийти активістів і напала.


Вже до другої половини днів 19 березня активісти повідомили про те, що виїжджають зі Львова.


Посол США в Україні Джеффрі Пайетт  висловив своє невдоволення зривом Фестивалю Рівності і розповів, що подібні прояви нетерпимості суперечать європейському майбутньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?