Українцю, який виступає в Росії, порадили поїхати в Донецьк: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцю, який виступає в Росії, порадили поїхати в Донецьк: опубліковано відео

Українцю, який виступає в Росії, порадили поїхати в Донецьк: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Gorky Look пояснив, чому  виступаючі в Росії музиканти  не повинні представляти Україну на Євробаченні.


Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.


Блогер заявив, що Андрію Запорожцю з гурту SunSay не варто намагатися повернути собі слухачів через міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2016, на який він від України не потрапив.


"Я добре розумію стиль життя цих людей - це перекотиполе, це люди з червоними носами і білими кінчиками, які живуть там, де їм зручно сьогодні, які заробляють там, де їм платять гроші, які бродять між культурними шарами, кордони, населення , але все-таки цей конкурс є представленням України. Саме тому йому там виступати не треба, абсолютно", - зазначив Gorky Look.


"Ніхто не забороняє йому давати концерти в Києві. Але ви ж розумієте, це не людина, яка зараз в мейнстрімі, це фактично музичний труп, який намагається реанімуватися через Євробачення. Якщо він спробує виступити в ДК "Хлебобулочнік", напевно, половина буде зайнята, в "Україні" (палац "Україна" - ONLINE.UA), думаю, ні", - пояснив блогер.


"Розумію його бажання повернутися в тему, знову отримати слухачів і глядачів, але не таким шляхом. Йому ніхто не забороняє виступати в Нижньому Тагілі, або в Лабитнангі, або в Норильську. А потім - він же законів не порушує - він може співати в Вінниці, в Києві, в Харкові. Якщо не боїться - то в Донецьку, Луганську, він же сміливий пацан", - сказав Gorky Look.


"Але не можна намагатися схрестити серце Данко і золотий котел лепрекона, це не вийде ніколи. Тому я дуже радий, що поїде саме Джамала. Я писав, що час Джамали - це все-таки два роки тому. Це час її зеніту, я не думаю , що остаточного. Я думаю що, можливо, це був предприжок", - резюмував блогер.



Повний текст блогу  читайте на ONLINE.UA: "Нижній Тагіл, а не Євробачення: про українця, співаючим в Росії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?