ЗМІ оприлюднили нові дані щодо відставки Яценюка
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗМІ оприлюднили нові дані щодо відставки Яценюка

ЗМІ оприлюднили нові дані щодо відставки Яценюка
Джерело:  apostrophe.ua

Прем'єр-міністр  України Арсеній Яценюк  погодився покинути свій пост за умови, що в уряді за парламентською фракцією "Народного фронту" залишаться міністерства внутрішніх справ і юстиції та посада голови Верховної Ради.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на джерела  Апострофа.


Міністерства повинні очолювати Арсен Аваков і Павло Петренко відповідно, в той час як з майбутнім спікером ще не визначилися. Розглядаються кандидатури Андрія Парубія або Максима Бурбака.


Голова "Народного фронту" Максим Бурмак відмовився коментувати інформацію щодо відставки Яценюка впродовж цього тижня, незважаючи на те, що раніше категорично заперечував можливість відходу Яценюка з посади голови уряду.


Очікується, що Яценюк оголосить про свою відставку в середу, 23 березня, на засіданні уряду.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, фракція  "Блок Петра Порошенка" виступила на підтримку нинішньої глави Міністерства фінансів Наталії Яресько  як прем'єр-міністра.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?