Путіна висміяли за "любов" до України: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Путіна висміяли за "любов" до України: з'явилося відео

Путіна висміяли за "любов" до України: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В ефірі студії "Квартал 95" український комік Володимир Зеленський представив монолог про  кохання президента Росії Володимира Путіна до України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал "Студія Квартал 95 Online".


"Зверніть увагу, ми все говоримо: "Путін, безсовісний, пристав до України!". Так, може бути, не випадково! У нас же Україна красуня! Вона йому просто подобається! Так, судячи з його поведінки, вона йому подобається більше ніж Кабаєва!", - заявив комік.


Аліна Кабаєва є заслуженим майстром спорту Росії в художній гімнастиці і членом Вищої ради партії "Єдина Росія". Протягом багатьох років ходять чутки про її близький зв'язок з Путіним. Деякі видання називали її "другої леді Росії".



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  управління однією з найавторитетніших російських газет "Известия" перейде до Аліни Кабаєвої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?