Зрада чи обережність: блогери розійшлися в оцінці скандалу з Земфірою і прапором
Категорія
Україна
Дата публікації

Зрада чи обережність: блогери розійшлися в оцінці скандалу з Земфірою і прапором

Зрада чи обережність: блогери розійшлися в оцінці скандалу з Земфірою і прапором
Джерело:  online.ua

Блогери розійшлися в поглядах на вчинок співачки Земфіри під час концерту в Литві, коли вона матом попросила українців прибрати українські прапори.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Шкода, що Земфіра не з України. Так можна було б почати ненавидіти її люто, майже як Лорак. А так навіть свербіння не відчув", - пише Антон Ходза.
"Заспокойтеся, друзі. Не засирайте свою черепномозкову коробку сміттям. Це маячня. Немає ніякої політичної позиції і відтінку злості у цій історії, яка сталася, яка дратує і провокує суспільство. Є маса інших актуальних проблем, якщо хочете, які вимагають не менше активної реакції українців, яких не сильно обізвали чмо'мамі, лайном. Інтерв'ю Саші Боровика голландцям реально шкодить країні, і це проблема. А Земфіра і її невизначена політична орієнтація, це не страшно. В кінці - кінців, це її право", - написав Pavlo Nuss.
"Ось це роздратування, коли до тебе, такого світлого, що не-від-світу-сього і за-мир, лізуть люди з якимись незрозумілими "ідеями" (війна у них, трупи-прапори та інше неприємне) - це роздратування воістину інтернаціонально, воно об'єднує і не знає кордонів і стін. в ньому єдині і ліберальна російська башкирка, і відморожений хохол з Харкова", - прокоментував Albert Tsukrenko.
Олексій Хмара був присутній на концерті і розповів, як він бачив, що відбувається.
"Протягом концерту Земфіра кілька разів просила прибрати всі прапори і не підставляти співачку. Десь вп'яте те ж прохання вона повторила матом. Народ нарешті почув і в знак протесту пішов у кулуари арени. Там протестувальники активно пили, лаяли співачку і постили в ФБ прокляття і специфічно нарізане відео. і незабаром вся перейнята українська громадськість поливала співачку брудом", - пише Хмара.
"Живеться Земфірі в Росії важко. Регулярно отримує звинувачення в продажності, регулярно знаходяться доброзичливці, готові їй упакувати валізу. І сухарів насушити в дорогу. Ось зараз поїхала Земфіра в закордонний тур. Минаючи Україну, до речі. А завершальні концерти робити вона вирішила вдома, тобто в тій же Москві. Місці, де живе купа путіноманів, які все проукраїнське сприймають як автоматично вороже. і які всі не дочекаються підстав, за які варто було б Земфіру викинути з Росії і подалі", - додав він.
Нагадаємо, соцмережі висміяли вчинок співачки Земфіри на концерті в Литві, коли вона вилаяла українців, які почали махати українськими прапорами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?