Медведєв грубо обізвав главу СБУ
Категорія
Світ
Дата публікації

Медведєв грубо обізвав главу СБУ

Медведєв грубо обізвав главу СБУ

Прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв прокоментував вибухи в Брюсселі і обізвав главу Служби безпеки України Василя Грицака.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави російського уряду.
"Теракти в Брюсселі - варварський злочин проти мирних громадян. Глибокі співчуття родичам загиблих. Те, що відбулося, ще раз наголошує на необхідності скоординованих зусиль міжнародної спільноти в боротьбі з погрозами тероризму", - прокоментував Медведєв теракти в столиці Бельгії.
Пізніше в коментарі до свого посту він обізвав главу СБУ придурком.
"Начальник СБУ Грицак, який заявив про причетність Росії до терактів в Брюсселі, - дурень", - додав прем'єр Росії.
Нагадаємо, глава Служби безпеки України Василь Грицак заявив, що за терактами в Брюсселі може стояти Росія: "Я не хочу бути голослівним і стверджувати про щось, але я не здивуюся, якщо за цими терактами в Брюсселі з'явиться "російський слід".
ONLINE.UA вже писав про те, що користувачі соцмереж вбачають в бельгійських терактах російський слід і припускають, що незабаром президент Росії Володимир Путін може запропонувати Європі допомогу в боротьбі з тероризмом.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?