Як Савченко слухала вирок: з'явилося нове відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Як Савченко слухала вирок: з'явилося нове відео

Як Савченко слухала вирок: з'явилося нове відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео оголошення вироку Надії Савченко, на якому видно, що ні українська льотчиця, ні її адвокати не здивовані прийнятим рішенням.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Youtube-канал Television HD.
На відеоролику видно, як Надія Савченко з байдужим обличчям слухає винесення їй вироку, її адвокати Марк Фейгін і Микола Полозов пишуть в своїх телефонах, а ще один захисник Ілля Новіков читає журнал про Громадянську війну в США.


Нагадаємо, 22 березня російський суд визнав українську льотчицю Надію Савченко винною у вбивстві російських журналістів ВГТРК Ігоря Корнелюка і Антона Волошина і засудив її до 22 років ув'язнення.
ONLINE.UA повідомляв, що президент України Петро Порошенко відреагував на винесення російським судом обвинувального вироку Надії Савченко і нагадав, що президент РФ Володимир Путін обіцяв повернути її Україні.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?