У Петербурзі провокатори накинулися на прихильників Савченко: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Петербурзі провокатори накинулися на прихильників Савченко: опубліковано відео

У Петербурзі провокатори накинулися на прихильників Савченко: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Олександр Сотник оприлюднив відео зривів провокаторами в Санкт-Петербурзі мирних демонстрацій росіян в підтримку  Надії Савченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал Sasha Sotnik.


"Ці люди, які через недогляд рахують себе російськими патріотами, вони навіть не розуміють, що більшої гидоти для нашої країни, для Росії, зробити неможливо, ніж вирок проти Савченко. Очевидно, що це призведе до подальшого посилення санкцій, подальшої ізоляції Росії, до подальшого посилення економічної та політичної кризи", - прокоментував вирок у справі Савченко один з жителів міста.


"Я радий, що є хоч якась невеличка кількість сміливих людей, які виходять на вулиці і намагаються показати, що не всі в цій країні, - раби чекістської влади. Людей зараз дуже важко переконувати, оскільки настільки вже ці пропагандони забили мізки... Але Росія буде вільною, я в це вірю", - додав інший активіст.


Сотник повідомив, що в той же час, члени "Народного визвольного руху" (НОД) проявляли агресію до мирних демонстрантів і всіляко провокували їх на відповідні дії.


НОД з'явився як дітище "Єдиної Росії" і Луб'янки, - збірного позначення органів національної безпеки СРСР і Росії, які перебували і перебувають на Луб'янській площі в Москві.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Олександр Сотник розповів про те, що його завдання - не допустити того, щоб одного разу  Путін вийшов в ефір і на питання: "Що трапилося з Росією?" не потиснув плечима і не відповів: "Вона вчаділа...".


Також він додав, що, як тільки він погасив цей "недопалок" (Путіна, - ред.), То більше не буде виступати на політичному ТБ і займеться написанням книг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?