Клінтон і Трамп перемогли на первинних виборах в Арізоні
Категорія
Світ
Дата публікації

Клінтон і Трамп перемогли на первинних виборах в Арізоні

Клінтон і Трамп перемогли на первинних виборах в Арізоні

Кандидат в президенти США від республіканців Дональд Трамп і кандидат від демократів Хілларі Клінтон перемогли на первинних виборах в президенти США в штаті Арізона.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.

Згідно з результатами голосування, Трамп набрав 46,5% голосів, Клінтон - 60,5%.


Первинні вибори у республіканців проходять в цей час в штатах Арізона, Юта і на заморській території Самоа, у демократів - в Арізоні, Юті й Айдахо. Результати голосування в інших штатах будуть оголошені пізніше.


Нагадаємо, президентські вибори пройдуть в США 8 листопада 2016 року. Попереднє голосування з відбору кандидатів від Демократичної та Республіканської партій проводиться в форматі праймеріз в 36 штатах, кокусів - в 14. У кінці літа відбудуться з'їзди партій, на яких будуть названі остаточно імена кандидатів.


Раніше повідомлялося, що за попередніми результатами внутрішньопартійних виборів, що пройшли в "супервівторок" 1 березня, відразу в 12-ти штатах і на Американському Самоа кандидати в президенти США демократ  Хілларі Клінтон та республіканець Дональд Трамп стають фаворитами подальшої гонки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?