Турецький корабель врізався в Керченський міст, який споруджується окупантами
Категорія
Події
Дата публікації

Турецький корабель врізався в Керченський міст, який споруджується окупантами

Турецький корабель врізався в Керченський міст, який споруджується окупантами
Джерело:  FlashCrimea

В Управлінні федеральних автомобільних доріг «Тамань» повідомили, що турецький суховантаж «Ліра» протаранив робочий міст через Керченську протоку, що будується окупантами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на FlashCrimea.
Інцидент стався ще ввечері 19 березня, проте відомо про нього стало тільки зараз.
«Суховантаж навалився на опору робочого моста №2, який будується між островом Тузла і фарватером», - розповіло джерело видання.
Він зазначив, що в результаті події була знищена опора №80, можливо, є приховані пошкодження у опори №79. Також знищено дві маякові палі, а опори №79 та №81 мають зміщення. В результаті зіткнення постраждалих серед дев'яти членів екіпажу немає. Наразі судно перебуває на рейді порту Таганрог.
Пошкоджений міст є допоміжною спорудою для доставки російських вантажів при будівництві основної споруди - мостового переходу через Керченську протоку.
Нагадаємо, 18 березня президент Росії Володимир Путін перевірив хід будівництва окупантами моста через Керченську протоку на острові Тузла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?